Годишен бал 2018

Годишен бал 2018

Годишен бал 2018

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

На 5 юни 2018 г. от 19:00 ч. в зала „Джон Атанасов”, София Тех Парк, бул. „Цариградско шосе” № 111, за четвърта поредна година ще бъдат връчени Годишните награди „КРИБ  –  Качество, Растеж, Иновации от България” по време на Годишния бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Процедурата по номинирането за наградите в трите категории - „Качество”,   „Растеж” и „Иновации” е вече открита.  Журито за определяне на победителите ще се състои от членовете на Управителния съвет на КРИБ. Номинациите се приемат на e-mail адрес: office@ceibg.bg  в срок до 30 май 2018 г. включително. Приложено Ви изпращаме описание на процедурата за номиниране /Приложение 1/ и критериите, съгласно които можете да правите номинации за наградите /Приложения 2,3,4/. По традиция ще бъде връчена и специалната Награда на Председателя на КРИБ за цялостен принос в икономиката на България.

До 16 май 2018 г. имате възможност за заявяване на рекламни пакети за събитието, подробна информация за които можете да видите в Приложениe 5. В същия срок имате възможност да заявите и ако желаете да предоставите награди за томболата на бала, което също е възможност за реклама на Вашите продукти или услуги.

За доброто настроение през цялата вечер ще допринесат и едни от най-известните български изпълнители.

Облекло: за дамите – вечерна рокля

                за мъжете – смокинг (black tie)
 

Срокът за заявяване на участие е до  25 май 2018  г. на телефони 02/9819169;  9819564; 9886775 и  e-mail: office@ceibg.bg.

Цената на един куверт е 420 лв. /с включен ДДС/ и се заплаща по следната банкова сметка:

IBAN: BG16 BNPA 9440 1020 0402 10
BIC: BNPABGS
Х
Банка: БНП Париба С.А.- Клон София
Бул. „Цар Освободител” №2А

Титуляр на сметката: КРИБ ЕООД; основание за плащане: Такса за участие в събитие”.

До всички потвърдили участие ще бъде изпратена лична покана няколко дни преди събитието. За целта молим  да ни предоставите и актуални данни за издаване на фактура, както и адрес, на който желаете да получите своите покани.

Част от събраните средства ще бъдат използвани за благотворителна цел – инициативата „Академия Икономика”.

 

Очакваме Вашето присъствие и подкрепа!

КРИБ