15.05.2024

Започна гласуването в онлайн анкетата на ESGnews.bg

ESGnews.bg стартира днес своята онлайн анкета за проекти на тема рециклиране. Гласуването ще се проведе на сайта в периода 15 май – 15 юни, 2024 г., а победителят ще бъде отличен по време на първата церемония по раздаване на наградите на ESGnews.bg “ESG AWARDS” на 19 септември в Хотел Хилтън София.

Читателите на ESGnews.bg могат да гласуват за проекта, който според тях е най-значим и има най-голямо въздействие върху опазването на околната среда.

Участниците в първото издание на анкетата са:

Не пропускайте да подкрепите вашите фаворити до 15 юни, 2024 г. на сайта ESGnews.bg.

Наближава крайният срок за участие в ESG AWARDS

Остават малко повече от две седмици до крайния срок за кандидатстване в наградите на ESGnews.bg “ESG AWARDS”. В конкурса могат да вземат участие организации от всички сфери на дейност, които са регистрирани в Република България – търговски дружества, неправителствени организации, образователни институции и други.

Наградите ще бъдат раздадени в четири  категории:

  • Устойчива стратегия
  • Устойчив лидер
  • Устойчив инвеститор
  • Устойчиво управление на веригата на доставки

Ще бъдат връчени и две специални награди – награда на читателите на ESGnews.bg и награда от екипа на ESGnews.bg

След края на периода за кандидатстване (31 май), нашето престижно жури ще оцени кандидатите по специална методология, разработена в партньорство с академичната общност.

Стратегически партньори на конкурса са Стопански факултет и ESG Lab на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.

Вашата кандидатура можете да подадете ТУК