30.05.2013

13 Национална конференция за системи за управление на бизнеса

ICT Media, със съдействието на ИАНМСП и КРИБ, организира 13-та национална конференция за системи за управление на бизнеса "Оптимизация чрез информационните технологии в подкрепа на бизнеса". Събитието ще се проведе на 30 май 2013 г. (четвъртък) в София, хотел Хилтън, зала Мусала от 9:00 ч. Регистрацията на участниците ще започне от 8:30 ч.

За 13-та поредна година организаторите ще съберат на едно място компании, притежаващи ценен опит в успешното внедряване на системи и решения, подпомагащи автоматизиране на процесите, повишаване на конкурентоспособността и намаляване на разходите за бизнеса. По време на конференцията ще бъдат обсъдени новите тенденции в сферата на информационните решения като ERP, CRM, BI, SaaS, мобилни системи и платформи за сътрудничество. 

Ключово участие в конференцията ще имат Никола Стоянов, изпълнителен директор на ИАНМСП; представител на УС на КРИБ; Деница Николова, партньор и мениджър "Европейски проекти", ИЮ Консулт; Виктор Митев, мениджър, Данъчен отдел, Ърнст и Янг България; Евгения Маркова, маркетинг мениджър, Fashion Days България; Богдан Станков, търговски директор, ЛД ООД; Борислав Георгиев, директор на дирекция "Информационни и комуникационни технологии", Български пощи ЕАД; Галина Петкова, ръководител ERP проект, Евромастер Импорт Експорт ООД; Красимир Борилов, изпълнителен директор, Балканстрой Груп Холдинг АД, Балканстрой Пропъртис ЕАД и Балканстрой Проджектс ЕАД; Николай Богданов, директор "Център за ИТ компетенции", Идеал Стандарт Интернешънъл; представител на Blizoo и други.

Участниците в конференцията ще имат възможност да се запознаят с най-актуалните технологични решения, предлагани от компании като Intelligent Systems Bulgaria/Infos Bulgaria, SAP/ BTS/ Sqilline, Nemetschek, Stone Computers, Team Vision, Antipodes и др.

Форумът е насочен към: управители, изпълнителни, административни, финансови, търговски и маркетинг директори, ИТ мениджъри и ИТ специалисти, мениджъри "Бизнес развитие", консултанти и представители на държавна администрация.

Допълнителна информация за конференцията може да бъде намерена на сайта на организаторите: http://events.idg.bg/bg/2013/erp
Условията и формата за регистрация са достъпни на http://events.idg.bg/bg/2013/erp/registration