01.06.2018

23 НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДИТЕ „КРИБ – КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ“

Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „КРИБ – КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ“ ще бъде кулминацията на Четвъртия годишен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 5 юни 2018 г. в София Тех Парк.

За четвърта поредна година балът ще бъде под патронажа на г-н Бойко Борисов, министър-председател на Република България. Поканени са, също така, всички членове на правителството, както и председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието ще бъдат всички медии – членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката. 

23 са номинациите за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”  за 2018 г., както следва:

Категория „Качество“:
Аджибадем Сити Клиник
Асарел-Медет АД
БМФ Порт Бургас ЕАД
БОДУ СОД ООД
Брейн Сторм Консулт-ОД ООД
ВП Брандс Интернешънъл АД
Зет и Ем Прайвит Ко ООД
Кауфланд България ЕООД
Обединена българска банка АД (ОББ)
ОРКО ЕООД
Томбоу България ООД

Категория Растеж:
Асарел-Медет АД
Балкам Груп ЕООД
БМФ Порт Бургас ЕАД
карго-партнер ЕООД
Минстрой Холдинг АД
Обединена българска банка АД (ОББ)
ОРКО ЕООД
Приста Ойл Холдинг ЕАД

Категория Иновации:
БОДУ СОД ООД
СИН Карс Интернешънъл ЕООД
ТАЛ Инженеринг ЕООД
Тангра – АВ ООД

Водещи на Четвъртия годишен бал на КРИБ ще са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Любо Киров и група Те, както и Михаела Филева, ще бъдат в центъра на музикалната програма.

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развитието на „Академия Икономика” – най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Платинени рекламодатели на Четвъртия годишен бал на КРИБ са компаниите: Хювефарма ЕООД, Минстрой Холдинг АД, Геотрейдинг АД и Национална лотария.

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2018 са компаниите: Софарма АД, Агрион Инвест АД и СИЕЛА Норма АД.

Сребърни рекламодатели са компаниите: Телелинк България ЕАД, Клийнтех България ООД, А1 България, Приста Ойл Груп, Балкам АД и Аурубис България АД.

Бронзови рекламодатели са компаниите: Кока-Кола ХБК България ЕООД, Централна енергоремонтна база ЕАД и ИНСА Ойл ООД.