30.05.2019

25 номинации за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България“

Премиерът Борисов е патрон за пета поредна година на церемонията по връчване на наградите и бала на КРИБ

Връчването на големите награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България „КРИБ – КАЧЕСТВО, РАСТЕЖ, ИНОВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ“ ще бъде кулминацията на юбилейния пети годишен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 4 юни 2019 г. в София Тех Парк.

За пета поредна година балът ще бъде под патронажа на г-н Бойко Борисов, министър-председател на Република България. Поканени са, също така, всички членове на правителството, кмета на София и председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието ще бъдат всички медии – членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде за цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката. 

25 са номинациите за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”  за 2019 г., както следва:

Категория „Качество“:
Адвокатско дружество „Гугушев и Партньори“
АФА ООД
Линднер Имобилиен Мениджмънт ЕООД
Монбат АД
МТГ Делфин АД
Нова Броудкастинг Груп АД
Пайп Систем АД
Телелинк бизнес сървисис ЕАД
Уникредит Булбанк АД

Категория „Растеж“:
Агрион Инвест АД
Банка ДСК ЕАД
Биовет АД
Минстрой Холдинг АД
Монбат АД
Мото-Пфое ЕООД
Пайп Систем АД
Солитрон България ООД

Категория „Иновации“:
VIVACOM
Булпрос ЕООД
Българо-американска кредитна банка АД
Ди Ейч Ел Експрес България ЕООД
Профилинк ООД
СИН Карс Интернешънъл ЕООД
Телелинк бизнес сървисис ЕАД
Фесто Производство ЕООД

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развитието на „Академия Икономика” – най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Платинени рекламодатели на Петия годишен бал на КРИБ са компаниите: Геотрейдинг АД, Минстрой Холдинг АД, Хювефарма ЕООД и Национална лотария АД.

Златни рекламодатели на бала на КРИБ през 2019 са компаниите: Галакси Инвестмънт Груп ООД, Сиела Норма АД и Хуауей Технолоджис България ЕООД.

Сребърни рекламодатели са компаниите: А1 България ЕАД, Българска банка за развитие АД, Телелинк България ЕАД, Аурубис България АД, Бритиш-Американ Табако ЕООД, Приста Ойл Холдинг ЕАД.

Бронзови рекламодатели са компаниите: Кока-Кола ХБК АД, Централна енергоремонтна база ЕАД, Онлайн компания АД и Сименс ЕООД.

Медийни партньори са: сп. Икономика, Нова телевизия, БНТ, Канал 3, ТВ Европа, в. 24 часа, в. Стандарт, в. Строител, в. Банкеръ, Радио К2, Агенция Фокус, kmeta.bg, сп. Стори.