04.07.2023

АФА се присъединява към BDO

Считано от 1 юли 2023 г., АФА – дългогодишен член на КРИБ, се присъедини към BDO – петата в света международна одиторска и консултантска мрежа, като получи ексклузивния й лиценз за България за предоставяне на услуги под бранда BDO. Вярваме, че така ние не само ще продължим, но и ще надградим предоставянето на висококачествени услуги на българските и международни клиенти както на BDO, така и на АФА.

През всички тези 32 години ние заедно градихме с любов и отдаденост АФА като бранд, който днес е символ на високо качество, професионализъм, независимост и етика, както за нашите клиенти, така и за цялата професионална общност и за институциите в страната. С присъединяването на АФА към мрежата на BDO, ние взимаме важно и ориентирано към бъдещето решение да станем част от водеща глобална мрежа, което ще ни позволи да предлагаме както на българските, така и на международните компании едно разширено портфолио от услуги на най-високо качествено ниво. Обединяването на силите ни с BDO е нова страница от развитието на фирмата ни с амбицията да бъдем още по-успешни, запазвайки изградената ни безупречна репутация и професионално верую.

Ние не само добавяме уважавания и международно утвърден бранд на BDO към своето фирмено име, но и се присъединяваме към една голяма и многолика организация от професионалисти в различни области на счетоводния и консултантски бизнес. Това е огромна възможност както за екипа на АФА, така и за нашите клиенти да се възползват от достъп до нови знания и опит, интересни проекти, съвременни  технологии, досег с различни култури и обмен на идеи. Вярвамe, че синергията между богатия ни местен опит и глобалния мащаб и експертиза на BDO ще създадат повече възможности и дълъг хоризонт за развитие и успех.

Първоначално фирмата ще оперира под името БДО АФА, като структурата и управлението ще бъдат запазени, а Рени Йорданова ще продължи да бъде управляващ съдружник на цялата практика. АФА има утвърдено и добре познато име на българския пазар с екип от доказани професионалисти с опит и задълбочено познаване на българския пазар и регулаторна среда. Екипът на БДО АФА, състоящ се от над 100 експерти, ще бъде движещата сила на новия член на международната мрежа, като сега ние ще можем да предлагаме глобално покритие и достъп до много нови професионални услуги и експертиза, за да отговорим на динамиката в съвременния бизнес свят, на промените в регулаторната среда и на нарастващите нужди на нашите клиенти и партньори.

Пълната информация за тази голяма за нас новина е публикувана на www.afa.bg