Съобщения

» » 13 Национална конференция за системи за управление на бизнеса

13 Национална конференция за системи за управление на бизнеса

13 Национална конференция за системи за управление на бизнеса

ICT Media, със съдействието на ИАНМСП и КРИБ, организира 13-та национална конференция за системи за управление на бизнеса "Оптимизация чрез информационните технологии в подкрепа на бизнеса". Събитието ще се проведе на 30 май 2013 г. (четвъртък) в София, хотел Хилтън, зала Мусала от 9:00 ч. Регистрацията на участниците ще започне от 8:30 ч.

За 13-та поредна година организаторите ще съберат на едно място компании, притежаващи ценен опит в успешното внедряване на системи и решения, подпомагащи автоматизиране на процесите, повишаване на конкурентоспособността и намаляване на разходите за бизнеса. По време на конференцията ще бъдат обсъдени новите тенденции в сферата на информационните решения като ERP, CRM, BI, SaaS, мобилни системи и платформи за сътрудничество. 

Ключово участие в конференцията ще имат Никола Стоянов, изпълнителен директор на ИАНМСП; представител на УС на КРИБ; Деница Николова, партньор и мениджър "Европейски проекти", ИЮ Консулт; Виктор Митев, мениджър, Данъчен отдел, Ърнст и Янг България; Евгения Маркова, маркетинг мениджър, Fashion Days България; Богдан Станков, търговски директор, ЛД ООД; Борислав Георгиев, директор на дирекция "Информационни и комуникационни технологии", Български пощи ЕАД; Галина Петкова, ръководител ERP проект, Евромастер Импорт Експорт ООД; Красимир Борилов, изпълнителен директор, Балканстрой Груп Холдинг АД, Балканстрой Пропъртис ЕАД и Балканстрой Проджектс ЕАД; Николай Богданов, директор "Център за ИТ компетенции", Идеал Стандарт Интернешънъл; представител на Blizoo и други.

Участниците в конференцията ще имат възможност да се запознаят с най-актуалните технологични решения, предлагани от компании като Intelligent Systems Bulgaria/Infos Bulgaria, SAP/ BTS/ Sqilline, Nemetschek, Stone Computers, Team Vision, Antipodes и др.

Форумът е насочен към: управители, изпълнителни, административни, финансови, търговски и маркетинг директори, ИТ мениджъри и ИТ специалисти, мениджъри "Бизнес развитие", консултанти и представители на държавна администрация.

Допълнителна информация за конференцията може да бъде намерена на сайта на организаторите: http://events.idg.bg/bg/2013/erp
Условията и формата за регистрация са достъпни на http://events.idg.bg/bg/2013/erp/registration