Годишен бал 2019

Годишен бал 2019

Годишен бал 2019

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Имаме удоволствието да Ви поканим на 4 юни 2019 г. от 19:00 ч. в зала „Джон Атанасов”, София Тех Парк, бул. „Цариградско шосе” № 111, където за пета поредна година ще бъдат връчени Годишните награди „КРИБ  –  Качество, Растеж, Иновации от България” по време на Годишния бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Процедурата по номинирането за наградите в трите категории - „Качество”,   „Растеж” и „Иновации” е вече открита.  Номинациите се приемат на e-mail: office@ceibg.bg  в срок до 29 май 2019 г. включително. Приложено Ви изпращаме описание на процедурата за номиниране /Приложение 1/ и критериите, по които можете да правите номинации за наградите /Приложения 2,3,4/. Журито за определяне на победителите е съставено от членовете на Управителния съвет на КРИБ. По традиция ще бъде връчена и специалната Награда на Председателя на КРИБ за цялостен принос в икономиката на България.

До 18 май 2019 г. имате възможност да заявите рекламни пакети за събитието, подробно описани в Приложениe 5, както и ако желаете да предоставите награди за томболата на бала, което също е възможност за рекламиране на Вашите продукти или услуги.

За доброто настроение през цялата вечер ще допринесат както винаги едни от най-известните български музиканти и изпълнители.

Облекло: за дамите – вечерна рокля

                   за мъжете – смокинг (black tie)

Срокът за заявяване на участие е до  23 май 2019  г. на телефони 02/9819169;  9819564 и  

e-mail: office@ceibg.bg.

Цената на един куверт е 420 лв. /с включен ДДС/ и се заплаща по следната банкова сметка:

IBAN: BG16 BNPA 9440 1020 0402 10
BIC: BNPABGSХ
Банка: БНП Париба С.А.- Клон София
Бул. „Цар Освободител” №2А

Титуляр на сметката: КРИБ ЕООД; основание за плащане: „Такса за участие в събитие”.

Всички потвърдили участие ще получат личната си покана няколко дни преди събитието. За целта молим  да ни предоставите адрес, на който поканата да бъде доставена, както и актуални данни за издаване на фактура.  Молим при заявката на кувертите да ни информирате, ако имате специфични хранителни изисквания.

Част от събраните средства ще бъдат използвани за благотворителна цел – инициативата „Академия Икономика”.

Очакваме Вашето присъствие и подкрепа!

 

КРИБ