02.03.2016

Бизнес семинар за ефективно лидерство

OD&M Consulting организира за четвърта поредна година  бизнес семинара „Leadership from the Right Side of the Brain” на 29-31 март 2016 г., фасилитиран от международно признатия психолог и психотерапевт д-р Менис Юсри.

Обучението е изцяло насочено към лидери на екипи, които са готови да приложат нов вид лидерство за постигане на целите на екипите си – лидерство на емоционално ниво.

В своя дългогодишен опит в сферата на лидерството, личностното развитие и семейните терапии, д-р Юсри разработва идеи и концепции, чрез които помага на лидери от цял свят да ръководят по-успешно екипите си.

"Leadership from the Right Side of the Brain” е не само начин да развиете лидерския си потенциал до ново, по-високо ниво. Това е едно пътуване към самите Вас, което ще допринесе за личностното Ви развитие и положителна промяна във взаимоотношенията с околните.

Детайли: Бизнес семинарът  започва със семинарна вечер на 29-ти март и продължава два дни: 30-ти и 31-ви март в гр. София, изцяло на английски език. За повече информация, моля свържете се с Цветелина Николова/тел. 359 882 351 804,
email:  Tsvetelina.Nikolova@odmconsulting.com /.

http://www.odmconsulting.com/bg/people-development-training/excellence-programs.html