12.07.2014

Бизнесът ви никога не е бил толкова навсякъде.

Office 365 може да отговори на нуждите и големината на всеки един бизнес. Изберете най-подходящия план за вашия бизнес.

Независимо дали сте малка компания с ограничен ИТ ресурс или голяма организация със сериозни ИТ нужди, Office 365 разполага с решения, оптимизирани спрямо размерите и потребностите на бизнеса ви. Облачните абонаментни услуги на Office 365 предоставят достъп до познатите ви настолни приложения на Office, както и до електронна поща от бизнес клас, споделени календари и HD видеоконферентни разговори. С приложенията на Office 365и инструментите за сътрудничество, достъпни от различни устройства, можете да работите където и когато поискате. Облачно базираният Office 365 дава по-големи възможности отколкото досега, като използването и управлението му продължават да са все така прости. Той е винаги готов за работа, така че да не изоставате от своя график.

Услугата е достъпна от две години на българския пазар и не са малко фирмите, които преместиха своя офис в облака. Тук не става въпрос само за големи компании, но и за такива, които тепърва започват да развиват дейност – млади ентусиасти, експерти в ИТ, както и обикновени семейства. Ние държим да чуем мнението на нашите потребители, затова се обърнахме към тях с молба да споделят впечатленията си и да ни разкажат как новият Office 365 е променил ежедневието и работата им. Димитър Иванов, ИТ мениджър в Карлсберг България, споделя, че една от приятните изненади след преминаването към Office 365 е офис комуникаторът на Майкрософт (Lync), който дава възможност за HD видеоконферентна връзка и спестява на компанията доста големи суми от реализирането на проект за видео комуникация. Дертур България се спират на Office 365, когато решават да подменят мейл сървъра си, защото именно това е ИТ решението, което им предоставя възможност за справяне с редицата проблеми, свързани с пощенските сървъри, загубата на кореспонденция и имейли.

За да разберете повече за компаниите, интегрирали Office 365, посетете INDEED блога на Майкрософт България и гледайте видеата с тях. Повече за Office 365 можете да научите на www.office365.bg