04.07.2019

Благодарствен адрес до Председателя на КРИБ от ректорското ръководство на Техническия университет-София

Благодарствен адрес до г-н Кирил Домусчиев, председател на КРИБ и член на Съвета на настоятелите на ТУ-София изпрати Ректорът на Техническия университет-София чл.-кор. дтн инж. Георги Михов.

"От мое име и от името на ректорското ръководство на Техническия университет-София изразявам най-искрени благодарности за подкрепата, която оказахте за провеждането на национална рекламна кампания, свързана с кандидатстудентската кампания 2019 г.", се казва в благодарствения адрес.

"С Вашата съпричастност Вие допринесохте за надграждане на имиджа на най-старото и водещо техническо училище в страната и подкрепихте нашето общо виждане, че образованието днес в България трябва непрекъснато да се развива, за да могат младите хора да посрещнат успешно новите технологични предизвикателства на съвремието."

"Уверен съм, че нашите съвместни инициативи ще продължат и в бъдеще, защото само с общи усилия ще можем да постигнем високите цели, които сме си поставили, в името на развитието на нашия Технически университет", завършва благодарственият адрес до Председателя на КРИБ Кирил Домусчиев.

Оригиналният текст може да прочетете тук.