07.12.2017

Боряна Манолова връчи почетния златен знак на КРИБ на Coca-Cola HBC Bulgaria

По случай 25-годишнината на Кока-Кола в България, която бе отбелязана тържествено на 7 декември, г-жа Боряна Манолова – заместник-председател на КРИБ и главен изпълнителен директор на Сименс ЕООД, връчи почетния златен знак на КРИБ на компанията.

„За мен е чест и удоволствие да Ви приветствам лично от свое име, както и от името на целия Управителен съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в Бългадия /КРИБ/, по случай 25 годишнината на Кока-Кола в България. Изключително сме горди, че компания, която е на българския пазар от 1965 година и оттогава насам не е спирала да допринася за развитието на българската икономика, е член – основател на КРИБ. С изключителното си икономическо и социално влияние, опит и пример, Кока-Кола допринася за постигането на нашите общи цели – повишаване конкурентоспособността на икономика ни, подобряване на бизнес климата в страната и насърчаване на корпоративната социална отговорност,“ посочи в приветствието си г-жа Манолова.

„Радваме се, че днес, 52 години след стъпването на Кока-Кола в страната, компанията е символ на един отговорен работодател, който реализира много благородни социални инициативи и постоянно инвестира в опазването на околната среда, в развитието на младите хора на България и насърчава активния начин на живот. Пример и потвърждение на това е номинацията на Кока-Кола за Големите награди на КРИБ „Мистър и Мисис Икономика“ 2017 в категория „Образование“ с един изключителен социално-отговорен проект, наречен „Дай старт на успеха“ – Youth Empowered. Образователната онлайн платформа YOUTH EMPOWERED е активна от месец ноември и е готова да вдъхнови и подпомогне младежите в тяхната бъдеща професионална реализация. Имате нашата на КРИБ и моята лична подкрепа за този прекрасен проект! И накрая, позволете ми да пожелая много бъдещи успехи на ръководената от Вас компания, както и да изразя своето огромно задоволство от досегашното ни ползотворно сътрудничество,“ каза Боряна Манолова на тържеството по случай 25-годишнината на Кока-Кола в България.