27.04.2022

БТВ Медиа Груп е сред новите членове на КРИБ

Първата българска частна национална телевизия Би Ти Ви се върна в голямото семейство на компаниите, членове на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България – КРИБ.

Би Ти Ви е основният канал на "БТВ Медиа Груп" ЕАД, към която спадат още Би Ти Ви Комеди, Би Ти Ви Синема, Би Ти Ви Екшън, Би Ти Ви Лейди и Ринг. Компанията „БТВ Медиа Груп“ има предмет на дейност изработване и разпространение на телевизионни програми, изграждане и поддържане на съоръжения за телевизионна дейност, закупуване и разпространение на телевизионни програми, придобиване на права върху ТВ програми, издателска и продуцентска дейност. Компанията осигурява заетост на близо 600 души, с което се явява един от най-големите работодатели в медийната индустрия в България.

В най-голямата национално представителна организация на работодателите КРИБ членуват най-големите национални телевизии, както и редица представители на печатните и онлайн медии в България.

На последното заседание на Управителния съвет на КРИБ за членове на организацията бяха приети също така „Хелленика“ ООД, водеща компания в строителството и ремонт на плавателни съдове;Синопойнт“ ЕООД, лидер в търговията с електронни устройства от марката „Самсунг“ на територията на България и „МТХ Трейд“ ООД, оперираща в сектор търговия на едро с електронни устройства.