01.10.2012

Елит Травъл Интернешънъл предлага специални оферти за членове на КРИБ

Уважаеми членове на КРИБ,

Ние сме Елит Травъл Интернешънъл – една от водещите туристически агенции на пазара, съсредоточила дейността си в областта на  корпоративния травъл мениджмънт.

Агенцията е основана през 2001г.  и в продължение на години сме сред първите три на най-големите туристически агенции в България. Членове сме на КРИБ от 2011 година.

Горди сме да бъдем агенция номер едно по продажби на едни от водещите авиокомпании, като Lufthansa, Austrian Airlines, Flyniki, Emirates , Air France и други представени в България.

След години на усилена работа, в момента обслужваме около 90% от българската държавна администрация : Министерски съвет, Народно събрание на Република България, Министерство на финансите, Министерство на физическото възпитание и спорта, Министерство на Транспорта, Министерство на околната среда и водите, Прокуратура на Република България, ИА Морска Администрация, Изпълнителна агенция по горите към Министерство на земеделието и храните, Министерство на Земеделието, Национален статистически институт, Министерство на здравеопазването.

Някои от нашите най-големи  корпоративни клиенти са Българска народна банка", Овергаз Инк, "Софарма Pharmaceuticals", "Софарма Трейдинг", "Челопеч Майнинг – Австралия", "Банка ДСК", "Триумф", "Иморент", "Huvefarma", "Фокс" Международни канали, Търговска лига, "Икономика и инвестиционна банка", "МКБ Юнионбанк", "Deutsche Bank", "ПрайсуотърхаусКупърс България", "УниКредит Булбанк", "Райфайзен Банк", "Алианц България", "Порше България", и много други.

Елит Травъл е основен партньор и представител на американската консултантска компания "McKinsey & Company" за Европа, както и на "Уникредит Булбанк", като сме поели изцяло организацията на всички служебни пътувания на фирмите, а също така и личните пътувания на служителите.

Нашето портфолио включва самолетни билети, влакови , автобусни и фериботни билети, хотелско настаняване в България и чужбина, като приоритет на отдел "incoming" е най-вече обслужването в духа на деловия туризъм – от индивидуални ВИП срещи до мащабни симпозиуми на корпоративните клиенти, както и международни конференции, конгреси, семинари, изложения и обучения . Предлагаме също и медицински застраховки и рент-а-кар услуги както в България, така и в чужбина.

За всички членове на КРИБ бихме предложили специални преференциални цени на самолетни билети, хотели в страната и чужбина, коли под наем, както и организирането на събития в областта на MICE като гарантира избор на най-добри условия за всеки един детайл от бизнес мероприятието в следните параметри:

Модерно оборудвани конгресни, конферентни и семинарни зали – с различни размери, модификации и локация в съответните градове на България;
Интересни и нетрадиционни насоки за цялостно оформяне и провеждане на Вашето мероприятие;
Промоция на Вашите продукти и дейности;
Пълна организация и реализиране на ВИП бизнес – срещи;
Специални цени и атрактивни условия за настаняване, отговарящи на Вашите изисквания и бюджет;
Професионална и модерна техника, необходима за реализирането на подобен род изяви;
Подготовка и предоставяне на допълнителни материали и аксесоари;
Приятно съчетание на бизнес-ангажиментите с допълнителни атракции – коктейли, нетрадиционни вечери, културна и релакс програма.

Нашият екип от 20 професионалисти се стреми да осигури обслужване от най-висок клас за своите клиенти. За да докажем това, Ви предлагаме 24-часов сървис – всеки наш служител е на Ваше разположение по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата!

За контакти:
tel +359(0)2-981-48-09
tel +359(0)2-980-33-32
tel/fax +359(0)2-988-28-59