11.09.2023

Изпълнителният директор на Аутомотив Клъстер участва в CENEX LCV-CAM

Изпълнителният директор на Аутомотив Клъстер България арх. Любомир Станиславов, член на Управителния съвет на КРИБ, беше един от делегатите на събитията Low Carbon Vehicle and Connected and Automated Mobility (CENEX LCV-CAM), които се проведоха на 6 и 7 септември в Милбрук, Великобритания. Той присъства на събитията по покана на Посолството на Великобритания в София.

CENEX LCV-CAM се организират от Cenex – първият Център за върхови постижения за технологии с ниски въглеродни емисии и горивни клетки в Обединеното кралство, и събират ключови производители, представители на веригата за доставки, както и на властта в Обединеното кралство. Програмата на събитията включва технологично изложение, представящо иновациите в устойчивите превозни средства с ниски емисии, както и семинарна програма, адресираща въпроси за технологиите и пазарните разработки, формиращи бъдещето.

От Аутомотив Клъстер България изразяват благодарност към Посолството на Великобритания в София за ползотворното партньорство.