05.02.2024

Изпълнителният директор на КРИБ проведе среща с кмета на столичния район „Витоша“

По покана на кмета на район “Витоша“ Зарко Клинков, изпълнителният директор и член на УС на КРИБ Евгений Иванов посети районната общинска администрация.

По време на срещата кметът Клинков представи различни възможности за бъдещото развитие на бизнеса в района. Обсъдени бяха начини за засилване на комуникацията и координацията между бизнеса и общинската администрация с цел реализиране на политики, които са от ключово значение за българския бизнес в район „Витоша“.

Евгений Иванов посочи, че много от фирмите, членове на КРИБ, са подпомагали и подпомагат безвъзмездно редица общински дейности като облагородяване на детски площадки, поемане на патронаж над зелени пространства, дейности по осветлението, новогодишна украса и редица други.

В заключение кметът Зарко Клинков се обърна към КРИБ с уверението, че компаниите – членове на Конфедерацията, които се намират на територията на район  “Витоша” могат да разчитат на пълно съдействие от страна на района и че всяка фирма, изразила интерес и желание за сътрудничество, ще бъде добре дошла в районната администрация.