31.03.2016

КРИБ ще бъде партньор на Годишната асамблея на Европейската федерация на консултантските асоциации

На 2 – 4 Юни 2016 г. България ще бъде домакин на престижно международно събитие – Годишната асамблея на Европейската федерация на консултантските асоциации /EFCA/ и съпътстващата я международна конференция. Тя ще бъде под надслов “Оптимизиране на потенциалните ползи от европейските стратегически инвестиции. Нови възможности за бизнес в България и Балканския регион”.

Организатор е Българската асоциация на архитектите и инженерите – консултанти /БААИК/, представител на EFCA и FIDIC за България от 2001 г., а партньор на събитието е Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/. 

Форумът ще се проведе в петзвездния столичен хотел „София Хотел Балкан“ и се очаква да събере над 100 представители на водещи консултантски фирми в областта на строителството от всички европейски страни.

В рамките на проявата ще има и тематични Кръгли маси, в които всяка българска компания може предварително да заяви участие, за да осъществи контакт с потенциален европейски партньор.

В съпътстващата мероприятието конференция участие ще вземат заместник – председателят на Европейската комисия, отговарящ за заетостта, растежа, инвестициите и конкурентоспособността комисар Юрки Катайнен, министрите Лиляна Павлова и Томислав Дончев, представители  на ЕБВР, ЕИБ и Оперативните програми „Околна среда“ и „Региони в растеж“.

Повече информация за събитието и регистрация посетете http://bacea-bg.org/bg/deinosti