02.04.2014

КРИБ взе участие в "ТОП ИКТ Работодател" 2013

Кръгла маса  "Обучението, развитието и комуникацията – основни предизвикателства пред ИТ бранша!" и връчване на наградите в конкурса "ТОП ИКТ Работодател" 2013 се проведоха на 22 октомври, организирани от ICT Media и Job Tiger в партньорство с КРИБ.

Г-н Атанас Гаров, член на Управителния съвет на КРИБ, поздрави участниците в кръглата маса и връчи една от наградите на победителите в конкурса.

Победителитe в четирите отделни категории в годишната класация на най-добрите работодатели от технологичния, телеком и аутсорсинг секторите у нас – "ТОП ИКТ Работодател", са SAP Labs Bulgaria – в категория "Развой на софтуер", Ericsson Telecommunications Bulgaria – в "Телекомуникации", Bulpros Consulting – в "ИТ услуги" и 60K – в "Аутсорсинг на ИТ услуги" (ITO).

SAP Labs България, член на КРИБ, бeше обявена и за най-добрия работодател в ИКТ бранша за 2013 година. Компанията има значителна преднина пред останалите класирани организации, както в категорията, в която участва, така и спрямо всички допуснати до крайната подредба.

След успешното първо издание на "ТОП ИКТ Работодател" – инициатива на технологичния издател ICT Media и JobTiger, кариерен сайт и HR компания, проектът се осъществи за втора поредна година през 2013 г. Изследването беше осъществено по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА), изготвена по поръчка на JobTiger и ICT Media.

Проектът се осъществява със съдействието на Министерството на труда, социалната политика (МТСП), както и на Американската търговска камара в България (AmCham), Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).
 

""""