03.03.2014

Мастър клас за акционери организират експерти от ЕЛАНА Трейдинг и Saxo Bank

Еднодневен мастър клас "Избор на акции и стратегии" организират на 28 март 2014 г. експерти от ЕЛАНА Трейдинг и SaxoBank, предназначен да осигури акционери или интересуващите се от акции на български или международните фондови пазари с необходимите знания за тенденциите тази година, методите за оценка и подбор на акции, видове стратегии за търговия. 

Събитието ще се проведе от 10:00 до 17:30 ч. в зала "Запад" на Кула Б в Софарма Бизнес Тауърс.

Специалният гост – експерт от SaxoBank е г-н Мадс Кофод, ръководител "Макроикономика и стратегии" в SaxoBank.  Той подготвя прогнозите на институцията за развитието на глобалната икономика и анализира за клиентите й ефекта от макроикономическото развитие върху финансовите пазари.  Г-н Кофод ще даде възможност на участниците в мастър класа да разберат какви са тенденциите в глобалната икономика, които ще определят пазарите на акции през тази и следващите години.  На тази база експертът ще насочи също към подходящите инструменти, свързани с акциите, на които инвеститорите ще обърнат внимание.

От българска страна, експертите от ЕЛАНА Трейдинг Цветослав Цачев и Емил Петров ще осигурят необходимите познания за инвеститорите в акции за методи на оценка на компании и подбор на акции. Ще бъдат разгледани видове стратегии за краткосрочни и дългосрочни инвестиции.

Участниците в специализирания клас ще научат как да подбират акции в зависимост от икономическия цикъл, как да ползват инструменти за подбор на акции, какви стратегии могат да ползват и от какво се определят те.   Примерите  ще бъдат свързани както с инструменти от международните финансови пазари, така и от Българска фондова борса.

Подробна информация за събитието и регистрация:

http://www.elana.net/trading/events/master-class.html