15.05.2013

Новият арбитражен софтуеър на Wolf Theiss – покана към членовете на КРИБ

WOLFTHEISS– Семинар

15 Май 2013

НОВИЯТ АРБИТРАЖЕН СОФТУЕР НА WOLFTHEISS

Споделете с нас парче от оригиналната торта Сахер, направена лично от ръководителя на Арбитражния екип на WolfTheiss, чаша кафе при представянето на иновативния Арбитражен наръчник на WolfTheiss.
Целта на тази нова програма е да подпомогне юрисконсултите в тяхната работа като осигурява безплатно предварителна оценка на правния статут на арбитражната клауза.
Софтуерът се състои от обща част, специфична за страната арбитражна информация, както и опция за проверка на арбитражните клаузи.
Достъпът до пълната версия на софтуерът е достъпен за юрисконсулти. По време на семинара, приветстваме всички въпроси свързани с арбитраж.
Набор от въпроси и отговори, свързани с арбитражното споразумение се определят според конкретната ситуация на всяка отделна фирма затова Ви молим да донесете примери на арбитражни клаузи, които бихте желали да тествате с новия софтуер Wolf Theiss.

Модератор:

Кристоф Либшер  (Ръководител Арбитраж Wolf Theiss)

Дата:                           15 Май 2013

Час:                             10:00

Продължителност:         2 часа

Език:                            Английски

Място:                         Рейнбоу Център, ул. Атанас Дуков 29, етаж 4, София

Участието е безплатно, но любезно Ви молим да потвърдите присъствието си наTsvetelina.todorova@wolftheiss.com или на тел: +359 2 861372
Ваши колеги също са добре дошли на събитието. Поради организационни причини, моля да ни изпратите техните детайли за контакт.
Очакваме с нетърпение да споделим едно различно и стимулиращо събитие.