14.06.2022

Пощенска банка удължава до 28 юни срока за подаване на проекти в дигиталната програма „Вселена от възможности“

Поради многобройните запитвания финансовата институция предоставя допълнителен период за кандидатстване за безвъзмездно финансиране

Пощенска банка удължава срока за кандидатстване на проекти, свързани със социално предприемачество, в дигиталната си платформа „Вселена от възможности“. Всички граждани и организации с нестопанска цел имат възможност да изпращат своите идеи в ключовите области „Образование“, „Зелени проекти“ и „Дигитални иновации“ до 18:00 ч. на 28 юни 2022 г. Иновативната програма е на адрес www.PostbankUniverse.bg, а процесът на кандидатстване за безвъзмездно финансиране във всяка от категориите се осъществява изцяло онлайн. В следващия етап на инициативата уникалният вот на публиката ще избере най-добрите общо 30 проекта, които ще достигнат до финалния етап на състезанието, а през месец септември независимо жури ще определи победителя във всяка област. Класираните на първо място участници ще спечелят финансиране от Пощенска банка на стойност от 10 000 лв., за да реализират идеите си в подкрепа на обществото.

„Вселена от възможности“ е част от дългосрочната и устойчива КСО политика на финансовата институция, създадена по случай нейния 30-годишен юбилей. През 2022 г. тя се провежда за втори пореден път в отговор на засиления интерес от страна на обществеността. Първото издание на програмата генерира над 230 подадени кандидатури в трите обявени категории, а общият награден фонд, който Пощенска банка предостави на победителите бе 30 000 лв., заедно с допълнителна поощрителна награда. Специалната онлайн платформа надгражда активните действия на компанията в сферите на образованието, опазването на околната среда и популяризира иновациите в съвременното общество.

Повече информация за дигиталната програма може да бъде открита на www.PostbankUniverse.bg.