09.12.2011

Председателят на КРИБ се срещна с Председателя на Групата на работодателите в Европейския икономически и социален комитет Анри Малос

Председателят на Групата на работодателите в Европейския икономически и социален комитет Анри Малос посети централата на КРИБ на 9 декември 2011 г. и се срещна с председателя на КРИБ Огнян Донев и членове на Управителния съвет.

Обсъдени бяха приоритетите на ЕС и на Европейския икономически и социален комитет при преодоляването на икономическата и финансова криза, както и основните предизвикателства пред българския бизнес, свързани с необходимостта от икономически растеж, инвестиции и намаляване на безработицата.

Участниците в срещата набелязаха възможности за засилване на сътрудничеството между европейския бизнес в области като обучение, образование и иновации.
Анри Малос пожела успех на едрия бизнес в България и на чуждите инвеститори, обединени в КРИБ.

В срещата участваха заместник-председателят на КРИБ Петко Димитров, членовете на УС на КРИБ Камен Колчев и Атанас Гаров, както и представителят на КРИБ в Европейския икономически и социален комитет Лена Русенова.

Това е втората среща на Анри Малос с ръководството на КРИБ, след като той бе гост на Общото събрание на КРИБ през 2010 г.

""""