06.02.2007

Представители на близо сто компании – членки на КРИБ присъстваха на лекцията на г-н Ерик Жули

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ заедно с MARC Communications, член на КРИБ, организира среща с г-н Ерик Жули, Изпълнителен директор на Publicis Consultants/Worldwide на 6 февруари 2007 г. в Шератон, София.

Г-н Жули изнесе лекция на тема "Механизми за лобиране в Европейския съюз", на която присъстваха повече от сто представители на компании, членуващи в КРИБ.

Ерик Жули, изпълнителен директор на Publicis Consultants, е завършил престижната Национална школа по публична администрация (ENA) в Страсбург. През 80-те години на миналия век той работи като съветник на Държавния секретар по въпроси свързани с децентрализацията. Ерик Жули насочва своята кариера към медиите и комуникациите, като последователно заема длъжността изпълнителен директор във френския телевизионен канал Antenne 2 и рекламната агенция BDDP Worldwide. Преди да бъде назначен в Publicis Consultants като изпълнителен директор през 2001, той работи като изпълнителен директор за информационна агенция Франс Прес.

След срещата гостите бяха поканени на коктейл.