14.09.2018

Регионални структури на КРИБ в подкрепа на откритото писмо до премиера Борисов

Регионални структури на КРИБ се присъединиха към Откритото писмо на изпълнителния директор на организацията Евгений Иванов до премиера Бойко Борисов, в което твърдо застава зад Александър Манолев, който беше номиниран за нов транспортен министър.

От КРИБ Перник застават твърдо зад него и изказват мнение, че атаките срещу него ще отблъснат успешните млади хора от това да се връщат, да правят бизнес и да се реализират в България. Публикуваме тяхното писмо до Председателя на КРИБ:

До
Председателя на КРИБ
Г-н Кирил Домусчиев

Уважаеми г-н Председател на КРИБ,

Като една от най-големите и активни регионални структури на КРИБ, заявяваме, че заставаме изцяло зад заместник-министъра на икономиката Александър Манолев като един достоен, квалифициран, умен млад човек, с когото работим много ползотворно.

Смятаме, че атаките срещу г-н Манолев ще отблъснат успешните млади хора от това да се връщат, да правят бизнес и да се реализират в България.

Поради всичко това, искаме да заявим нашата твърда позиция в подкрепа на успелите млади българи, които са придобили европейско образование и са направили избора да се върнат в родината като Александър Манолев, който е пример в това отношение.

С уважение, /п/
Георги Милев
Председател на КРИБ-Перник