21.03.2016

Ще бъдат връчени четвъртите годишни награди на КРИБ за социално отговорен бизнес за изтеклата 2015 г. в област Хасково.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България съвместно с кметовете на общини Хасково, Димитровград, Минерални бани, Любимец, Свиленград, Харманли, Стамболово, Тополовград, Симеоновград, Маджарово и Ивайловград за четвърта поредна година официално ще връчат  приза „СОЦИАЛНО ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ – ПАРТНЬОР НА ОБЩИНА ЗА 2015 г.” И тази година всичките единадесет общини в Хасковска област се отзоваха на инициативата. Те номинираха 33 компании, работещи на тяхна територия.

Официалното връчване на призовете ще се проведе на 24 март 2016 г., 14.00 часа, зала „Марица“ на Областна администрация Хасково, гр. Хасково, пл. "Свобода" № 5.

Официални гости на събитието ще бъдат г-н Иван Иванов, заместник-председател на 43-тото Народното събрание, министърът на енергетиката г-жа Теменужка Петкова, зам. председателят на КРИБ инж. Иван Бойков, народни представители, областният управител на област Хасково г-н Станислав Дечев, кметове на общини и председатели на общински съвети, ръководители на регионални и общински структури в област Хасково.

По време на церемонията КРИБ ще връчи две специални награди.