23.06.2018

Старши журналисти от Би Би Си подпомагат български компании в успешното спечелване на позиции по света

Barrie Media е динамична, международна агенция за комуникации, базирана в Лондон и София, ръководена от старши журналисти от Би Би Си – най-уважаваната световна медия.

Ние сме нови на пазара. Мисията ни е да подпомагаме български компании в успешното спечелване на позиции по света. Произвеждамe високачествени продукти в областта на маркетинга – комуникации на английски, видео и други онлайн-материали с международна перспектива, способни да намерят и убедят една международна аудитория.

Ние предлагаме и обучение по комуникации на английски според Вашите нужди – представянето на проекта Ви пред инвеститори в заседателната зала, спечелването на нови клиенти, или договарянето на сделка.

В момента усилията ни са насочени особено в една нова и постоянно нарастваща област на комуникациите в България – работата с медиите.

Независимо от това какъв отзвук намира бизнес посланието Ви в обществото, нищо не може да се сравни с ефекта на появата в уважаван информационен източник. Но срещата с журналист носи и рискове, често предизвиква и уплаха, дори паника. Ние сме работили в Би Би Си десетки години като журналисти; знаем какво искат нашите колеги, а и какво ще отхвърлят. Какви истории им допадат? Какво да направите с Вашите истории, за да привлекат внимание? Ние ще Ви покажем как да изглеждате възможно най-добре, заедно ще преминем и през очакваните неудобни въпроси. Ще Ви помогнем и да фокусирате своето послание за постигане на максимален медиен ефект.

За нас ще е удоволствие да чуем как бихме могли да Ви помогнем – а за да Ви предложим и нашата специална оферта, моля свържете се с нас на английски или български на адрес janet@barriemedia.net.

По-подробна информация за нас, и за това което бихме могли да направим за Вас, ще намерите на нашия сайт: www.barriemedia.net/bg