17.07.2018

КРИБ получи благодарност и отличие от Българското председателство на Съвета на ЕС 2018

„Бих искала да изразя най-искрените си благодарности за оказаното съдействие, подкрепа и ангажираност в подготовката и провеждането на първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз 2018“, се казва в писмо до председателя на КРИБ Кирил Домусчиев от министъра за Българското председателство Лиляна Павлова.

„Личната ангажираност и подкрепа на ръководния екип на най-голямата работодателска организация в България през изминалите шест месеца, в които България бе начело на Съвета на Европейския съюз, допринесе значително за това страната ни да бъде определена като надежден партньор, активен участник и активен медиатор на европейската сцена“, гласи благодарственото писмо.

„Членовете на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България бяха едни от основните ни партньори при организацията на събитията от календара на Председателството“.

„За нас като страна домакин бе от изключителна важност да постигнем добри резултати в политическата сфера, но също така и да популяризираме България, както и да демонстрираме успешни бизнес проекти. Смятам, че с Вашето съдействие успяхме да постигнем всичко това, както и да представим страната ни подобаващо”, се казва в благодарственото писмо от министър Лиляна Павлова до председателя на КРИБ Кирил Домусчиев и до изпълнителния директор Евгений Иванов.

На официална церемония КРИБ получи и Удостоверение в знак на признателност за оказаната подкрепа и съдействие при подготовката и провеждането на първото Българско председателство на Съвета на ЕС 2018.