01.06.2015

Всички членове на КРИБ са поканени на Postbank Business Run 2015

61 отбора са регистрирани до момента в междуфирменото надбягване Postbank Business Run, което ще се проведе на 7 юни в Бизнес парк София. Това е третата корпоративна щафета, организирана от клуб „Бегач“ (www.businessrun.begach.com), с подкрепата на Пощенска банка (www.postbank.bg). Всички членове на КРИБ са поканени на Postbank Business Run 2015

 Тази година маратонът подкрепя фондация за „Нашите деца“. Събраните средства ще бъдат предоставени за терапевтичните дейности, които Център за подкрепа "Св. София" предлага на деца със специфични потребности или трудности в развитието си.

Събитието е прекрасна възможност за всички компании да подарят незабравим тийм билдинг на служителите си, приели бягането за свой път към здравословния живот. Регистрацията е отворена до 30 май или до достигането на лимита от 150 отбора, а право на участие имат представители от всички фирми в България. По регламент всеки отбор е от 4-ма бегачи, които трябва да пробягат по 4 км всеки. Трасето е с дължина 1 км, което е равно на 4 обиколни от участник преди предаване на щафетата. Всеки участник ще получи тениска от събитието и медал, а времеизмерването е с чипове, вградени в щафетните палки на всеки отбор.

През 2014 г. в корпоративната щафета на „Бегач“ и Пощенска банка се включиха 107 отбора от 63 компании или общо 428 състезатели. Най-бързият отбор за втора поредна година бе екипът на SAP Labs Bulgaria, следван от Чахов ООД и Адвокатска кантора Манчев и Рътков.

 

За допълнителна информация за Пощенска банка:

Силвия Костова, началник отдел „Корпоративни комуникации и маркетинг“, Пощенска банка

тел. 02/ 8166 100, 0895 599 191

e-mail: SDKostova@postbank.bg,

http://mediacenter.postbank.bg