17.12.2015

Кока-Кола отбеляза 50 години производство на популярната напитка в България

Днес председателят на КРИБ Кирил Домусчиев поздрави  Кока–Кола България, член на КРИБ, по повод 50-годишния юбилей на компанията и 10 години от придобиването на минерална вода Банкя, по време на специално коледно събитие, което се състоя в София Хотел Балкан:

ДО Г-Н СТОЯН ИВАНОВ
ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА КОКА-КОЛА БЪЛГАРИЯ

ДО Г-Н СВЕТОСЛАВ АТАНАСОВ
ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА КОКА-КОЛА ХБК БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

За мен е висока чест да Ви приветствам по случай Вашия двоен юбилей от името на Управителния съвет на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ и да Ви предам двойно по-силните поздравления на моите колеги, които представляват повечето от най-големите и влиятелни компании в България! 

Когато в световен мащаб се каже „Кока-Кола“ хората си представят Америка и Атланта, Джорджия (където е централата на компанията) или Лас Вегас (където е музеят), когато в България кажем „Кока-Кола“ ние мислим за Костинброд и Банкя. И сме изключително горди, че Вашата компания е член основател на КРИБ, като със завидната си репутация и престиж Вие имате принос през годините за утвърждаването на КРИБ като най-авторитетната работодателска и бизнес организация в България със своите над 11 хиляди членове и много силно присъствие в българската икономика. 

Радваме се, че днес, 50 години след стъпването на Кока-Кола в България, тя вече не е опасно алкохолно питие, символ на лошия капитализъм, а напротив – символ е на един отговорен работодател, който реализира много благородни социални инициативи, добили широка известност.  

И накрая ми позволете да пожелая много бъдещи успехи на ръководената от Вас компания, както и да изразя своето огромно задоволство от досегашното ни ползотворно сътрудничество, което се надявам да продължи и занапред, напълно в синхрон с надслова на Вашата коледна кампания „Предай добро нататък“! 

Нека да предадем нататък, на следващите поколения млади предприемчиви българи това, на което брандът Кока-Кола е световна еманация – свобода, щастие, вдъхновение и социална отговорност!

 

С УВАЖЕНИЕ,
КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ                                                  

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ