28.11.2013

Ще бъде представена управленската система 20 Keys®

На 28 ноемврит.г. от 15.00 ч. в SofiaEventCenter, Парадайс Център, ще се проведе специализиран семинар на тема LEANTransformation, на който ще бъде представена управленската система 20 Keys®, създадена от PPORF Development Institute Inc., (Япония).

В семинара, организиран от българския представител и внедрител на методологията – "Некст Консулт" ООД (член на КРИБ), ще вземе участие г-н Йоши Кобаяши, президент на PPORF Development Institute Inc., който ще даде множество практически примери от своя опит за успеха на методологията по света и ще отговори на въпроси.

20 Keys® е практическа програма за революционни промени във всякаква по вид и големина фирма, насочена към постигане на едновременни подобрения, не в една, а в няколко области на организацията. Основната цел на 20 Keys® е насочена към увеличаване на продажбите чрез подобряване на удовлетвореността на клиентите. Методологията 20 Keys® превежда на езика на мениджъра от западния свят KAIZEN идеологията за трансформация на фирмената култура от най-ниското до най-високото ниво в йерархията. Методологията е създадена в Япония и днес е приложена успешно от над 700 компании в повече от 35 държави по света.

Семинарът е насочен към собствениците на компании и висшето управленско ниво във всяка организация и е ограничен по отношение на брой участници.

Регистрация за участие може да бъде направена само на адрес: 
http://20keys.next-consult.com до 25 ноември 2013 г.