02.05.2016

Първото за региона IBM SEE BusinessConnect ще се състои през май в Будапеща

На 30 и 31 май 2016 г. в луксозния Castle Garden Bazaar на брега на река Дунав в Будапеща, Унгария, ще се състои първата за Югоизточна Европа конференция SEE BusinessConnect 2016, организирана от IBM.

Темата на форума – „A New Era of Thinking“ – е насочена към предприемачи и бизнес лидери, търсещи възможности за иновации и бизнес растеж.

SEE BusinessConnect 2016  предлага и провокира:

Събитието ще открие известният робот NAO – интелигентна система, базирана на IBM Watson.
Утвърдени световни лектори, лидери на мнение, клиенти и партньори на IBM ще ви въведат в света на когнитивните компютърни технологии.

Над шест сесии ще ви помогнат да усъвършенстване стратегическите, технологичните и практическите си умения в области като когнитивни решения, анализи, IBM Watson и други. Специална сесия е посветена на модерните теории и практики, свързани с Design thinking.
Ще видите и докоснете последните технологични решения на IBM и бизнес партньорите на компанията от региона. Ще има сесии, насочени към водещи икономически сектори – като финанси и публична администрация.

IBM Innovation Center в Будапеща ще отвори врати специално за делегатите на форума.
Чрез неформалните срещи и събития ще създадете много нови контакти и приятелства и ще разширите сферата на своето лично влияние.

Регистрирайте се сега за първия в региона IBM SEE BusinessConnect 2016 и си осигурете място сред бизнес лидерите от Югоизточна Европа.

Регистрацията е безплатна!

Научете повече за последните новости за SEE BusinessConnect 2016 в социалните мрежи като последвате #SEECONNECT

Google +: https://plus.google.com/103425906705146331313
Facebook: https://www.facebook.com/IBMBulgaria/
Twitter: https://twitter.com/SmarterPlanetBG
Уебсайт: ibm.biz/BCSEE2016