21.10.2015

UHY Брейн Сторм Консулт вече близо 20 години обслужва малкия и среден бизнес

„Изобретателното счетоводство не е срещу закона. То е процес на използване на правилата и гъвкавостта, предоставена от тях и пропуските в самите тях, което позволява финансовите отчети да изглеждат по-различни от това, което правилото предполага”.

Това е мисленето на UHY Брейн Сторм Консулт – да подпомага бизнеса във всички аспекти, така че да става все по-печеливш. Доброто финансово здраве на Клиента е на първо място, както и запазване на доброто му име, а също така сигурността и надеждността в протичане на бизнес процесите му.

БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ е утвърдена компания за счетоводни услуги, вътрешен  и финансов одит, счетоводен софтуер и цялостна система за управление на бизнеса.

Вече близо 20 години, БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ обслужва комплексно представители на малкия, средния и големия бизнес.  От началото на 2007 год. UHY Брейн Сторм Консулт е независим и единствен член за България на UHY International.

Екипи в 296 офиса в 89 страни, включително България, се гордеят със способността им да се съчетаят регионалните познания с национални и международни.   Силата на глобалната мрежа на UHY се отразява в мястото на Брейн Сторм Консулт на пазара. Това дава предимство за работа с най-престижните компании, от ранга на най-големите световни организации. В световната ранг листа UHY Брейн Сторм Консулт е на 12 място, считано от 2014 година.

Компанията участва активно в икономическия живот на България, като член на Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), Германо-българската индустриално-търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Българска стопанска камара, БТПП, Български форум на бизнес лидерите и др.

Понастоящем в екипа на UHY Брейн Сторм Консулт работят над 60 специалисти и административен персонал, сред които одитори, експерт-счетоводители, членове на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС).

Референция за добре свършената работа са хилядите доволни клиенти -международни и български компании, които разчитат на професионални консултации и услуги.